Notice: Function is_feed was called incorrectly. Conditional query tags do not work before the query is run. Before then, they always return false. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.1.0.) in C:\home\site\wwwroot\blog\wp-includes\functions.php on line 5866 Deprecated: Function _get_path_to_translation is deprecated since version 6.1.0! Use WP_Textdomain_Registry instead. in C:\home\site\wwwroot\blog\wp-includes\functions.php on line 5414 Deprecated: Function _get_path_to_translation_from_lang_dir is deprecated since version 6.1.0! Use WP_Textdomain_Registry instead. in C:\home\site\wwwroot\blog\wp-includes\functions.php on line 5414 Notice: La función add_theme_support( 'html5' ) ha sido llamada de forma incorrecta. Tienes que pasar una matriz de tipos. Por favor, ve depuración en WordPress para más información. (Este mensaje fue añadido en la versión 3.6.1). in C:\home\site\wwwroot\blog\wp-includes\functions.php on line 5866 Omnirooms.com: acelerando un nuevo modelo de turismo accesible - Blog - Omnirooms.com

Omnirooms.com: acelerando un nuevo modelo de turismo accesible

18 de octubre de 2016

Enlace a la noticia
Ver en PDF

Accelerant un nou model de turisme responsable

Barcelona Activa ha posat en marxa un programa que pretén promoure nous models turístics més sostenibles que afavoreixin la integració de col·lectius vulnerables i contribueixin a fer front als reptes socials del país. És el FuTUR Impact, el primer programa d’acceleració per promoure projectes que apostin per models turístics més sostenibles i que generin un impacte social o ambiental al territori.

En total s’han rebut més de setanta sol·licituds i s’han seleccionat tres projectes innovadors, que necessiten una injecció mitjana de 100.000 euros de capital per créixer. Són Arrèlia, Natura Local i Omnirooms.

Durant els propers deu mesos les tres empreses estaran instal·lades a l’mStartup Barcelona de Barcelona Activa, des d’on, a través de seminaris i cursos, poden madurar les idees, definir millor els projectes i preparar-se per sortir al mercat. Un cop fet aquest pas, es treballarà l’estratègia i la inversió. De fet, un cop els projectes estiguin preparats per accedir a finançament, es presentaran al vehicle de coinversió de Ship2B, que disposa de més d’1 milió d’euros, i a la comunitat inversora, per tancar la ronda.

L’ecoturisme d’Arrèlia

Arrèlia és un portal de venda d’experiències ecoturístiques per espais naturals d’arreu de Catalunya organitzades per entitats sense ànim de lucre que es dediquen a la conservació ambiental.

Omnirooms.com, turisme accessible

Omnirooms és un portal de reserva d’habitacions accessibles en allotjaments turístics per a persones en cadira de rodes. Fins al moment, no era possible fer una operació com aquesta en cap altre metacercador de viatges, i a través d’aquest web es pot gestionar en línia i al moment la contractació sense necessitat de fer cap comprovació ni esperar cap resposta de l’hotel.

Rutes per Catalunya

Natura Local ha creat una plataforma on els municipis catalans poden promocionar punts d’interès turístic i oferir propostes d’itineraris autoguiats per conèixer el patrimoni cultural, etnològic i natural de diferents destinacions. Es tracta de rutes que es poden fer a peu o en bicicleta i són de dificultat variable perquè siguin com més accessibles millor.

El programa FuTUR Impact és una iniciativa conjunta de Ship2B, Barcelona Activa, la Diputació de Barcelona, Catalonia Hotels & Resort, l’Agència Catalana de Turisme, l’Observatori de Turisme Responsable de la Universitat Ramon Llull i el Gremi d’Hotels de Barcelona. L’objectiu és promoure nous models turístics més sostenibles que afavoreixin la integració de col·lectius vulnerables i contribueixin a fer front als reptes socials del país.

Leave A Reply

Navigate